Implica-te

“Cea mai buna metoda de a te regasi este de a te pierde in beneficiul altora.“ Mahatma Ghandi

Implica-te alaturi de noi in pregatirea, dezvoltarea si desfasurarea actiunilor care au ca scop informarea, preventia si depistarea precoce a cancerului de san.

Avem nevoie de tine pentru ca impreuna sa putem fi alaturi de femeile din viata noastra, de toate mamele, surorile, matusile, colegele si prietenele noastre a caror vieti le putem salva printr-o simpla discutie informativa la o ceasca cu ceai.

In anul 2012 in Romania 6000 de femei au fost diagnosticate cu cancer la san, iar 90 % dintre ele au aflat de boala in stadiul 3 sau 4 cand sansele de vindecare si supravetuire sunt mai mici. Daca toate aceste femei ar fi fost indrumate spre un consult de specialitate, daca si-ar fi facut o mamografie o data la 2 ani, majoritatea dintre ele ar fi fost acum in viata. Noi pentru asta luptam, pentru miile de vieti care pot fi salvate prin preventie.

Implicarea ta in  sustinerea cauzei Help25 conteaza foarte mult pentru noi si pentru femeile din regiunea de Vest care vor avea acces la informatie de specialitate, datorita programelor de educatie medicala sustinute in scoli si companii.

Conform legii nr. 78/ 2014 activitatea de voluntariat este considerata experienta profesionala asa ca daca esti student sau nu ai mai lucrat pana acum, timpul petrecut alaturi de noi iti poate deschide usa spre job-ul mult visat in domeniul tau de specialitate.

Trimite prin email (office@oncohelp.ro) scrisoarea ta de intentie, iar noi te vom contacta la urmatoarea sedinta cu voluntarii pentru a ne cunoaste personal. Impreuna putem salva multe vieti, inclusiv vietile femeilor pe care le iubim!