Voluntariat

Voluntarii echipei Help25:

Dr. Catalin Marian

Este in prezent Conferentiar Universitar in departamentul de Biochimie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara. Cercetarea sa curenta se concentreaza pe biomarkerii cancerului, epidemiologie moleculara si carcinogeneza, cu un accent pe dezvoltarea de noi biomarkeri pentru detectarea cancerului si analiza tumorii de san si cancerul de prostata, care poate duce in cele din urma la dezvoltarea cercetarii in jurul prognozei.

Andrada Galea

Ma numesc Andrada, sunt proaspat absolventa a Facultatii de Mangement in Productie si Transporturi din cadrul Politehnicii. Deocamdata nu am un loc de munca, drept pentru care îmi voi dedica tot timpul campaniei Help25, si asta pentru ca: Ma consider foarte norocoasa, nu am în familie si nici printre cei dragi persone sa fi suferit de cancer de orice fel. M-am alaturat echipei Help25 cu gândul la cei care nu au avut norocul meu. Sunt sigura, din pacate, ca problema comunitatii noastre este lipsa de informare si acces la investigatii gratuite si sper ca Help25 sa reuseasca sa rezolve aceste lucruri.

Ramona Florea

Sunt o tânara licentiata în publicitate, care a devenit recent voluntar în Campania Help25. Cred ca sensul poate fi descoperit în seductie- conceptele care te seduc sunt seva care te alimenteaza. M-am implicat în aceasta campanie întrucât cred cu tarie ca prin a actiona pe plan local împotriva unei boli globale, aducem contributia noastra lumii. Scopul meu se alatura obiectivului comun al campaniei, care se axeaza pe implementarea Programului de Depistare Precoce al Cancerului la Sân Help25, într-o comunitate cu mai mult de 1,75 milioane de membri.

Giorgia Harasim

Sunt voluntar. Iubesc sa fiu voluntar. Cand nu sunt voluntar, sunt un om care lucreaza in marketing. Cand nu sunt voluntar si cand nu lucrez in marketing, sunt un om caruia ii place foarte mult sa vorbeasca in public. Cred ca intalnirea cu oamenii din spatele Help 25 a adus o schimbare in viata mea de femeie: m-a facut constienta de darul, dar si de riscurile de a fi femeie. Aceasta campanie merita toate eforturile si toate resursele pentru a fi dusa la bun sfarsit!

Adriana But

Sunt momente in viata cand simtim ca parte din noi trebuie daruita celor de langa noi. Sa ne daruim in zambete, in emotii,in lacrimi, in impliniri, in realizari , in esecuri. Nu exista inca o scoala speciala pentru oferirea acestor lucruri si atunci in simplitatea noastra cautam sa invatam de la oameni si despre oameni.Alaturi de oameni de o inalta noblete sufleteasca din cadrul Help25 am invatat ca si cele mai simple gesturi pot alina durerea si pot indeparta gandurile negative. Intotdeauna cand viata mi-a oferit sansa sa cunosc o femeie suferinda de cancer la san nu am simtit freamatul durerii si al neputintei ei, ci clinchetul vointei, al dorintei de viata si al demnitatii.Alaturi intotdeauna de femeile din viata noastra, “exista viata dupa cancer”.