Doneaza

Ajutorul tau inseamna foarte mult pentru cei care au nevoie de noi. El poate salva o viata, poate schimba un destin...Impreuna am achizitionat un mamograf care deja a ajutat sute de femei sa afle ca sunt sanatoase. Impreuna am ajutat comunitatea si oamenii dragi de langa noi. Cu sprijinul tau vom implementa, din 2016, programul de educatie medicala cu privire la metodele de preventie  ale cancerului mamar in scoli si companii. Campania Help25 ne uneste pe toti, ca intr-o mare familie, in care obiectivul comun este sanatatea. Impreuna schimbam lumea in bine!

2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANUAL - FORMULARUL 230

Descarca Formularul 230

completat cu datele de identificare fiscală ale Asociaţiei OncoHelp.

Redirectionand cei 2% din impozitul pe venitul anului 2015, puteti participa alaturi de noi la dezvoltarea serviciilor medicale oncologice pentru persoanele care necesita tratament si ingrijire de specialitate.
Daca aveti domiciliul stabil in Timisoara si nu aveti timp sa depuneti declaratia la Finante, ne puteti imputernici pe noi sa o depunem pentru dumneavoastra.

A. Daca doriti sa depunem noi Formularul 230 pentru Dvs. trebuie sa urmati pasii urmatori:
1. Completati Formularul 230 cu datele Dvs. de indentificare.
Nu semnati Formularul 230! In cazul in care depunem noi acest formular, Dvs. trebuie sa semnati DOAR declaratia de imputernicire anexata.
2. Completati imputernicirea atasata cu datele Dvs. de indentificare. Semnati imputernicirea!
3. Contactati-ne sa venim dupa formulare sau puteti depune formularele la sediul Asociatiei OncoHelp: Str. C. Porumbescu Nr. 59, Timişoara, Cod Postal 300239, urmand sa le depunem noi la Administratia Financiara.

B. Daca depuneti personal Formularul 230 sau nu aveti domiciliul stabil in Timisoara urmati pasii urmatori:
1. Completati formularul cu datele Dvs. de identificare.
2. Semnati formularul inainte sa il trimiteti, in caseta Semnatura contribuabilului.
3. Depuneti personal formularul sau trimiteti-l prin scrisoare recomandata la Directia Finantelor Publice din orasul in care aveti domiciliul stabil.

2% DIN ALTE VENITURI - FORMULARUL 200

Descarca Formularul 200

completat cu datele de identificare fiscala ale Asociatiei OncoHelp.

Daca realizati pe langa salarii si alte venituri, de exemplu: venituri din chirii, drepturi de proprietate intelectuala sau activitati agricole, puteti directiona si Dvs. pana la 2% din impozitul pe venitul anual catre Asociatia OncoHelp. Pentru a directiona cei 2% trebuie sa completati rubrica corespunzatoare (Secţiunea. III) din formularul 200 si sa il depuneti pana la data de 15 mai, in anul urmator celui pentru care se completeaza.

Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit nu va faceti griji, va fi calculata de catre organele fiscale. Plata sponsorizarii catre organizatiile non-profit se face de catre autoritatile fiscale.

Daca aveti domiciliul fiscal in Romania, formularul se depune la autoritatea fiscala teritoriala in raza careia aveti domiciliul stabil. Daca nu, trebuie sa depuneti declaratia la autoritatea fiscala teritoriala in raza careia se afla sursa de venit.

PERSOANE JURIDICE - REDIRECŢIONEAZA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Daca esti o companie sau firma care are profit pe anul care tocmai s-a incheiat, legea sponsorizarii si codul fiscal iti permite sa directionezi 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia OncoHelp.

Sponsorizarea se poate realiza si trimestrial si se deduce din impozitul pe profit al acestuia, daca plata sumei sponsorizate se realizeaza pe parcursul respectivului trimestru.

DIRECT IN CONTURILE ASOCIATIEI

Asociatia OncoHelp

CIF 17802939

Str. C. Porumbescu Nr. 59

Timisoara, CP 300239

CONT RON: RO70BTRLRONCRT0060797803

CONT EUR: RO20BTRLEURCRT0060797803

CONT USD: RO51BRTLUSDCRT0060797802

CONTRACT SPONSORIZARE WORD SI PDF